Robby Michiels

Installatie

installatie verwarming

Knus in huis dankzij centrale verwarming

Wat kan het knus zijn in huis! Op voorwaarde dat de verwarming goed geïnstalleerd is, natuurlijk. Dat doe ik graag voor u: centrale verwarming plaatsen in een nieuwbouw of bij een renovatie.

Hoe ik dat aanpak? Als erkend installateur heb ik de techniek in de vingers voor de installatie van verwarming, cv, radiatoren, vloerverwarming, verwarmingsketels, zonneboilers, warmtepompen en warmteregeling.

Loodgieterij en sanitair: comfortabel en watersparend

Water is leven. Behandel het daarom met respect. Dankzij watersparend sanitair dat vakkundig geïnstalleerd is. Kranen, wastafels, baden, douches … ik plaats ze allemaal snel en met oog voor een verzorgde afwerking. Ook het buizenwerk en de koppelingen leg ik aan met de grootste precisie.

Vindt u dat er thuis te veel kalk in het leidingwater zit? Dat komt veel voor in onze regio (de rechthoek Mechelen, Dendermonde, Aalst, Brussel). Ik raad daarom aan een waterverzachter te installeren, want dan zal het water veel aangenamer zijn. Vraag me informatie. Ik toon u graag de mogelijkheden voor een waterverzachter.